Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke akkurat «Haisommer»

Leonardo DiCaprio ble ikke skadd da båten han satt i veltet fredag. Og ikke en eneste hai var i sikte, stikk i strid med hva deler av pressen har rapportert fra den ufrivillige dukkerten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DiCaprio er fortsatt i Thailand og filmer den omdiskuterte filmen «The Beach». Fredag var han og motspiller Tilda Swinton ute i en kano ved øya Phi Phi på Thailands vestkyst. En plutselig storm gjorde at båten veltet og superstjernene falt i vannet. I fem til ti minutter var Leo i vannet, før han ble plukket opp av en redningsbåt.

Både thailandsk og utenlandsk presse har rapportert at DiCaprio ble angrepet av hai, men det var ikke tilfellet, opplyser Santa Pestanij fra filmselskapet 20th Century Fox. Det har aldri vært rapportert om noe haiangrep i dette området.

Filmen er ferdig innspilt lørdag, men Pestanij forteller at DiCaprio vil bli igjen i Thailand noen dager, og kanskje besøke Bangkok.