Ikke akkurat The Killers

Hva som gikk galt for The Virgins.

THE VIRGINS: Burde i teorien hatt like stor appell som The Killers, men sviktende lyd sendte dem rett ut i mellomsjiktet. Foto: Lars Eivind Bones
THE VIRGINS: Burde i teorien hatt like stor appell som The Killers, men sviktende lyd sendte dem rett ut i mellomsjiktet. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||TROMØYA (Dagbladet): Nå som The Virgins «Rich Girls» remikses på alle velmøblerte nattklubber, og The Killers trakk 10.000 med sin polerte rock, lurer dere kanskje på hvorfor det ikke var flere enn ca. 1000 jenter som myste opp mot The Virgins igår?

Gossip GirlDet kan jeg fortelle dere, midt i målgruppa som jeg er (jente, hører på The Strokes og ser på «Gossip Girl», hvor The Virgins blir spilt). For selv om bassisten ser ut som han gjennomgår en fødsel, rytmegitaristen får det til å se ut som det er verdens kuleste ting å være nettopp det og vokalisten likner på Harald Rønneberg, med samme underlige sexappeal, hjelper det ikke når lyden dreper musikken.

For rocka Jeg hadde håpet at The Virgins framført live ville bli røffere enn på plate, men da tenkte jeg ikke på å sause alt sammen i en ordinær rockegryte som drukner det sofistikerte i låtene deres.

Sur sangNår vokalisten endelig fikk lyd nok på mikrofonen viste det seg at han ikke engang i refrenget til «Rich Girls» traff tonen. Få på noe bokslyd, få inn kordamer som kan distrahere, gjør hva som helst — for i går ble det nemlig altfor tydelig at mannen gjør ting han ikke kan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer