Ikke akkurat The Killers

Hva som gikk galt for The Virgins.

THE VIRGINS: Burde i teorien hatt like stor appell som The Killers, men sviktende lyd sendte dem rett ut i mellomsjiktet. Foto: Lars Eivind Bones
THE VIRGINS: Burde i teorien hatt like stor appell som The Killers, men sviktende lyd sendte dem rett ut i mellomsjiktet. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

|||TROMØYA (Dagbladet): Nå som The Virgins «Rich Girls» remikses på alle velmøblerte nattklubber, og The Killers trakk 10.000 med sin polerte rock, lurer dere kanskje på hvorfor det ikke var flere enn ca. 1000 jenter som myste opp mot The Virgins igår?

Gossip Girl
Det kan jeg fortelle dere, midt i målgruppa som jeg er (jente, hører på The Strokes og ser på «Gossip Girl», hvor The Virgins blir spilt). For selv om bassisten ser ut som han gjennomgår en fødsel, rytmegitaristen får det til å se ut som det er verdens kuleste ting å være nettopp det og vokalisten likner på Harald Rønneberg, med samme underlige sexappeal, hjelper det ikke når lyden dreper musikken.

For rocka
Jeg hadde håpet at The Virgins framført live ville bli røffere enn på plate, men da tenkte jeg ikke på å sause alt sammen i en ordinær rockegryte som drukner det sofistikerte i låtene deres.

Sur sang
Når vokalisten endelig fikk lyd nok på mikrofonen viste det seg at han ikke engang i refrenget til «Rich Girls» traff tonen. Få på noe bokslyd, få inn kordamer som kan distrahere, gjør hva som helst — for i går ble det nemlig altfor tydelig at mannen gjør ting han ikke kan.