Ikke bare eks-dama til Bolton

LONDON (Dagbladet): Ashley Judd (29) er akkurat nå en av de heteste unge skuespillerne i Hollywood. Moren sier datteren går uten undertøy, selv vil hun snakke om sitt forhold til sangeren Michael Bolton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ashley Judd er snart premiereklar i Norge med filmen «Samleren», en thriller der hun selv kommer seg fri fra en gal mann som er besatt av å kidnappe og ha makt over flest mulig kvinner.

- Jeg mistet ikke nattesøvnen av å spille i denne spesielle filmen. Jeg har lært å ta vare på meg selv. Den som tar vare på seg selv, og ikke utsetter seg for unødige farer, roter seg ikke bort i problemer, sier Ashley Judd med tyngde.

Den etter hvert så kjente skuespilleren er født i Los Angeles, men etter at foreldrene ble skilt, flyttet hun sammen med mamma Naomi og søster Wynonna til Kentucky i sørstatene.

Fikk hjelp

I Kentucky måtte familien ha hjelp for å overleve. Moren jobbet som sykepleier, og samtidig ble familien understøttet av sosialen.

Men sangen hjalp familien ut av problemene. Moren og søsteren slo gjennom, og har etter hvert opparbeidet seg et stort navn i USA.

- Jeg synger ikke så bra som min mor og min søster, og derfor satset jeg på filmen. Vi synger riktignok sammen, men det er bare privat.

- Men du vil synge på film?

- En dag vil jeg gjøre det, ja. Men jeg vil vente til det riktige øyeblikket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer