Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke bare eks-dama til Bolton

LONDON (Dagbladet): Ashley Judd (29) er akkurat nå en av de heteste unge skuespillerne i Hollywood. Moren sier datteren går uten undertøy, selv vil hun snakke om sitt forhold til sangeren Michael Bolton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ashley Judd er snart premiereklar i Norge med filmen «Samleren», en thriller der hun selv kommer seg fri fra en gal mann som er besatt av å kidnappe og ha makt over flest mulig kvinner.

- Jeg mistet ikke nattesøvnen av å spille i denne spesielle filmen. Jeg har lært å ta vare på meg selv. Den som tar vare på seg selv, og ikke utsetter seg for unødige farer, roter seg ikke bort i problemer, sier Ashley Judd med tyngde.

Den etter hvert så kjente skuespilleren er født i Los Angeles, men etter at foreldrene ble skilt, flyttet hun sammen med mamma Naomi og søster Wynonna til Kentucky i sørstatene.

Fikk hjelp

I Kentucky måtte familien ha hjelp for å overleve. Moren jobbet som sykepleier, og samtidig ble familien understøttet av sosialen.

Men sangen hjalp familien ut av problemene. Moren og søsteren slo gjennom, og har etter hvert opparbeidet seg et stort navn i USA.

- Jeg synger ikke så bra som min mor og min søster, og derfor satset jeg på filmen. Vi synger riktignok sammen, men det er bare privat.

- Men du vil synge på film?

- En dag vil jeg gjøre det, ja. Men jeg vil vente til det riktige øyeblikket.

Raus Bolton

Ashley Judd har vært sammen med sangeren Michael Bolton og skuespilleren Matthew McConaughey. Hun legger ikke skjul på at de alle har sine karrierer å ta vare på, men at skuespilleren Michael er raus med rosen om hennes innsats på lerretet.

- Det skaper ikke problemer for deg at du er kjent for å falle for alle dine motspillere i de filmene du er med i?

- Dette er bare tull. Det var min mor som sa dette i et intervju. Etter å ha blitt konfrontert med denne uttalelsen en rekke ganger, så har jeg faktisk hatt opptelling. Det er bare to ganger jeg har blitt forelsket i mine motspillere, og begge gangene resulterte det i vidunderlige forhold.

Med undertøyet på

I et Oprah Winfrey Show hevdet Ashley Judds mor at datteren aldri brukte undertøy. Denne uttalelsen har også forfulgt henne.
- I dag bruker jeg gult undertøy. Vil du se? Spør hun og smiler. Deretter rister hun på hodet, og beskylder nok en gang sin mor for å ha vært løsmunnet.

Ashley forteller at denne uttalelsen var noe hennes mor sa like før en reklamepause på Oprah Winfrey Show, og som var grepet fullstendig ut av løse lufta.

- Men det er jo ikke alltid man skal ha undertøy på seg, smiler hun.

God form

Ashley Judd liker å spille rollen som tøff jente, og det får hun absolutt muligheten til i filmen «Samleren».

- I manuset var rollefiguren ekspert på karate. Det kunne imidlertid ikke jeg. Kickboksing var noe annet. Jeg har drevet med den sporten selv, og regissøren valgte da å forandre manuset. Jeg tror det fungerer, sier Ashley Judd.

«HET»: Ashley Judd tar Hollywood med storm. I Norge er hun aktuell i thrilleren «Samleren».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!