Anmeldelse: Bruce Springsteen - «Letter To You»

Ikke bra nok, Bruce

Bruce Springsteen er seg sjøl lik på «Letter To You». Det er ikke nok.

IKKE ALEINE: Bruce Springsteen er ute i kulda, men er slett ikke aleine på sitt nye album «Letter To You». Han har samlet The E Street Band for første gang på fire år. Foto: Danny Clinch
IKKE ALEINE: Bruce Springsteen er ute i kulda, men er slett ikke aleine på sitt nye album «Letter To You». Han har samlet The E Street Band for første gang på fire år. Foto: Danny Clinch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Ingen ting er vanlig nå for tida, og du skulle for eksempel tro at pandemien kunne være en god unnskyldning for å bruke lang tid i studio. Men nei, her var det om å gjøre å bli ferdig og komme seg hjem. «Letter To You», Bruce Springsteens tyvende album, er spilt inn på fem dager, live og uten overdubbing, i hans hjemmestudio i New Jersey.

På skinner

Det er noe nytt for et band som er vant til å bruke lang tid i studio. Kanskje til og med for god tid, når du hører hva de her får til på fem dager. Lang tid er ikke ensbetydende med kvalitet, det kan for eksempel gå ut over spontaniteten. Det er det uansett ikke mye av her. Det går selvfølgelig på skinner, som det alltid gjør med The E Street Band.

Hans forrige album, «Western Stars» (2019), som også ble en film med Bruce som medregissør, viste ham fra en annen og mykere side - i retning California-pop, orkestrert musikk og country. Han overrasket. Så hva kan vi forvente oss av det første albumet med hele The E Street Band , og med nytt materiale, siden «Working On A Dream» i 2009?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer