Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ikke dårlig samvittighet

- Linda er nok ikke en jente jeg ville falt for egentlig. Men det ble en perfekt love-story på TV, sier Nils Nilsen. Se videointervju!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den forherværende riksklysa har satt sinnene i kok både blant TV-seere og nettbrukere etter at han stemte ut kjæresten Linda.

- Linda er jo en nydelig og flott jente, og vi har bevart vennskapet. Men hun er ikke en jente jeg ville falt for og vært sammen med når det kommer til stykket. Det var fint det som var, sier Nils. Han har ikke dårlig samvittighet for at han dolket kjæresten i ryggen.

- Vi har fortsatt et godt vennskapsforhold, sier han.

Christer satte pengene på Nils

Det ble en kortvarig TV-opptreden for Nils, som ble stemt ut som den første fra Nord-laget. I de første episodene av årets Robinson framstod 31-åringen som den nye sjarmerende, men utsepkulerte Christer. En perfekt riksklyse.

- Det ble dyrt for Christer at jeg ble stemt ut. Han satte nemlig penger på at jeg skulle vinne, humrer Nils.

- Du var kanskje ikke smart nok?

- Nei, kanskje ikke. Det var en del tilfeldigheter som ikke gikk slik som jeg hadde trodd.

Les svarene fra nettmøtet:

SNIP, SNAPP, SNUTE: ..og der var Nils ute av Robinson-eventyret etter å ha falt for eget grep. <a href=\'http://live1.sonera.se/meta/ondemand/dbmed/robinsonnils.ram\'>Se Robinson-Nils videohilsen.</a> <p>
ER IGJEN:</B> Kjæresten Linda Vibeto er igjen i Robinsonparadiset. Og hun er fortsatt god venn med Nils.