- Ikke dum, bare deilig!

Anne-Kat. Hærland ble i går presentert i svenske Aftonbladet som en suksessfull programleder som gjør alt rett. - Jeg har vurdert å sende en faks til Aftonbladet der står: «Tack! Min marknadsverdi har nu skjutit i taket här i huset,» sier for øyeblikket programløse Anne-Kat. Hærland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter «tabben», som hun selv beskriver revolver-intervju-jobben hun hadde i «Absolutt», har Anne-Kat. Hærland tida til å utvikle nye konsepter for NRK. Og hun kjenner seg godt igjen i den gjennomtenkte rollen medieforskeren har tillagt henne i «Bombay Surprise» og «Direkte Lykke».

Kort skjørt

- Stilen i «Direkte Lykke» var at jeg skulle kunne kle meg i kort skjørt uten å være dum. Greia var liksom «Glup jente i kort skjørt herjer med fem dumme gutter». Anne-Kat. Hærland tviler på at hun ville fått muligheten til å utvikle en liknende programlederrolle i de kommersielle kanalene.

- NRK trenger ikke tenke reklamekroner fra første minutt. Dermed har kanalen større frihet til å tenke ut nye karakterer. «Lille lørdag» kunne for eksempel aldri dukket opp på TV2 først, selv om de sikkert gjerne skulle hatt det på programmet i dag, sier Anne-Kat. Hærland som dermed er uenig med sin tidligere NRK2-sjef, Stein Roger Bull.

- Stein Roger Bull sier til Dagbladet at denne typen forskning ikke er seriøs, og dermed ikke betyr noe?

- Slapp av, Stein Roger, de forsker nok snart på deg også, er alt Anne-Kat. har å si om den saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer