ARBEIDSHEST: Dez Fafara har en høy arbeidsmoral, men det var ikke nok til å fange inn Norway Rock-tilhørerne i går. Foto: Torgrim Øyre/DAGBLADET
ARBEIDSHEST: Dez Fafara har en høy arbeidsmoral, men det var ikke nok til å fange inn Norway Rock-tilhørerne i går. Foto: Torgrim Øyre/DAGBLADETVis mer

Ikke en helt vanlig dag på jobben

DevilDriver klarte ikke å frelse Kvinesdal.

||| KONSERT: Dez Fafara er noe av en arbeidshest, det har vist gjennom sine virker i Coal Chamber og årevis med utrettelig DevilDriver-turnering. Nå ble det aldri Fafaras dag i Kvinsdal.

Bandet spilte på lånte instrumenter og vinden tok med seg mye av lyden underveis. Da blir det vrient å få øre på de glimtvis skarpskårne death metal-riffene.

DevilDriver har vært en smule ujevn på plate, men traff godt med å spe på med et par rockimpulser på «Pray for Villains» fra i fjor.

Låtene derfra er dessverre i fåtall og under kummerlige kår, hjelper det ikke på fremdriften i konserten at store deler av låtmaterialet er passe anonymt og likelydende.

Fafara jobber hardt og har sine ivrige fans i front, men han klarer ikke å fange inn resten av sletta. Da blir det vendereis uten altfor mange nye fans for California-kvintetten.