Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke en neve dollar i erstatning

Den handikappede kvinnen kom ikke heldig fra rettsmøtet med Clint Eastwood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eastwood slipper å betale erstatning til den handikappet kvinnen som saksøkte filmkjendisens hotell for brudd på handikapploven i USA.

Clintern har vært i retten alle dager og har måttet høre flere referanser til gamle slagerfilmer fra de to advokatene, skriver nyhetsbyrået AP.

- Eastwood har ikke brukt en neve dollar for å gjøre hotellet tilgjengelig for handikappede, sa saksøker Diane zum Brunnens advokat John Burris.

- Det er ingen tvil hvorfor saksøker er her. Hun og hennes advokater er kun ute etter en neve dollar, svarte Eastwoods advokat Chuck Keller.

Det er Eastwoods hotell «Mission Ranch» som er saksøkt av handikappede zum Brunnen. Et år etter at paret hadde middag på hotellet saksøkte hun Eastwood for flere brudd på handikapploven.

Eastwood svarte at hun heller burde tatt problemene opp med ham istedenfor å saksøke, slik at han kunne fikset problemene.

zum Brunnen sier at så ble gjort, men at hun aldri fikk et svar.

- Vi vet alle hva dette handler om...penger, sa Eastwood teatralsk utenfor rettsalen i går.

VANT: Clint Eastwood snakket med pressen mellom slagene i tinghuset i San Jose i California.