Ikke fattig likevel

Marlon Brando døde ikke som en fattig mann, slik mange har trodd. Boet er på hele 148 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Men det er ikke den eneste overraskelsen i skuespillerens testamente. Her dukker det også opp to hittil ukjente barn.

Da Brando døde 1. juli gikk ryktene om at han døde som en fattig mann, ruinert av flere rettssaker og at han levde på en beskjeden pensjon fra det amerikanske skuespillerforbundet.

148 mill.

Nå viser det seg at Brandos lommer slett ikke var tomme. Boets verdi er beregnet til 148 millioner kroner. Et hus på fasjonable Mulholland Drive i Los Angeles og øya Tetiaora ved Tahiti utgjør de største verdiene.

Og Brandos pensjon var ikke beskjeden. Han hadde en årlig inntekt på 3,4 millioner kroner de siste åra, viser oppgjøret som nå er gjort kjent.

Ti barn

I sitt testamente, som er forandret flere ganger de siste åra, tilgodeser Brando sine ti barn, fra den yngste som er ti år gammel til den eldste som er 46. To av barna har til nå ikke vært kjent for offentligheten. Maimiti (28), oppkalt etter en kvinnelig rollefigur i «Mytteriet på Bounty» og Raiatua Brando (23) bor på Tahiti.

Hvordan arven skal fordeles mellom barna, er ikke gjort kjent. Brando skjermet omhyggelig om sitt privatliv og tok skritt før han døde for å hindre at testamentet ble kjent i sin helhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.