Ikke flere middager hos Kloppen

Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen», melder VG.

IKKE FLERE MIDDAGER: Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE FLERE MIDDAGER: Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen». Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Det blir ikke flere sesonger av «En kveld hos Kloppen». Dette opplyser programredaktør Jarle Nakken i TV 2 til VG.

Gjennom fire sesongen har Gullruten-nominerte Solveig Kloppen invitert kjente trespann hjem til boligen på Tåsen for mat og hygge. Kloppen stakk av med prisen for beste kvinnelige programleder for programmet i 2017.

- Vi har gjort fire sesonger av «En kveld hos Kloppen», og er veldig fornøyd med den jobben Solveig har gjort, programmene, gjestene og samarbeidet med produksjonsselskapet Monster, sier Nakken til Dagbladet.

- Flere spennende prosjekter

Han sier avgjørelsen om å ikke gå videre ny sesong er basert på en helhetsvurdering. Han utelukker imidlertid ikke at programmet kan dukke opp igjen på skjermen på et seinere tidspunkt.

- Solveig behersker flere sjangere og er en svært allsidig og viktig profil for oss. Det at hun er nominert til Gullruten med dokumentarserien «Det jeg ikke fikk sagt» er et bevis på det. Vi er i dialog rundt flere spennende prosjekter i tillegg til det hun allerede er en del av, slik som «Norske talenter».

Fredag forrige uke ble det kjent at Kloppen er nominert til hele to Gullruten-priser for serien «Det jeg ikke fikk sagt». I mai er hun med i konkurransen om både publikumsprisen og prisen for beste programleder.

TAR TIL TÅRENE: Solveig Kloppen sliter med å holde tilbake tårene hos «Lindmo» når hun snakker om den tøffe tiden etter både morens og søsterens død. Video: NRK Mistet både mor og søster på seks uker: https://www.dagbladet.no/kjendis/mistet-bade-mor-og-soster-pa-seks-uker/70641523 Vis mer

Nært møte

I 2017 opplevde hun at livet ble snudd på hodet, da hennes mor og søster begge døde i løpet av seks uker. På den tida var hun i gang med innspillingen av en ny tv-serie om døden, men fokuset endret seg raskt etter de vonde opplevelsene.

I «Det jeg ikke fikk sagt» fikk Norge et nært møte med Kloppen og hennes familie i sorgen.