Ikke født i går

LEIRVIK (Dagbladet): På plate er Trang Fødsel irriterende trivielle. Live hever de seg flere hakk - selv om de viste seg som mer hengivne enn direkte karismatiske da de så Stord-studentene i hvitøyet i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trang FødselTapperiet, Leirvik på StordPublikum: Ca. 300 (fullt)Best: SpillegledenVerst: GPP mellom låteneKonklusjon: Hva med et lite sjarmkurs?Trang Fødsel har ikke bra nok låter til å gjøre en hel konsertkveld underholdende. Innimellom sine utvilsomt fengende hits faller de ned på et drepende uinteressant nivå som ikke solid spilleglede og liveenergi kan dekke over.

Ikke keisersnitt

Men hei, det var på ingen måte noe keisersnittpreg over Stord-konserten til distriktshøgskole-rockens siste utskudd.

Trang Fødsel har tatt hevn over undertegnede på sin egne snedige måte. Etter å ha omtalt bandet som selve inkarnasjonen av middelmådig norsk studentrock, har tvilen sneket seg inn; jeg har begynt å like bandets siste hit «Manisk». Slikt er flaut for en anmelder...

Ikke flaut

Men live er det ikke flaut i det hele tatt å like Trang Fødsel. Bandet har vært mer eller mindre konstant på veien de siste par åra, og har faktisk rukket å opparbeide seg et solid liverykte. Stord-showet begynte svært lovende idet bandet framførte en av fjorårets hits, «Hippie», i den reneste ekstranummerversjon. Jørund Fluge Samuelsen kjørte på med fløytesoloene sine, også de er betraktelig mer spiselige live, og resten av bandet syntes å ha overskudd der de kjørte på i lett jammende stil, inkludert flere allsangpartier og det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer