Ikke for lettskremte

Her er barnas påskekrim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Påskekrimtradisjonen er ikke forbeholdt voksne lesere. I år lanserer de norske forlagene et stort antall spenningsbøker for barn før påskeferien. Her er noen av bøkene som kommer ut før skoleferien:

Damm satser stort på den nye Marg & Bein-serien, initiert av de populære forfatterne Ingunn Aamodt, Jon Ewo og Arne Svingen. De har fått frie tøyler og har skrevet henholdsvis «Grusom spådom» (Om en gutt som må lure skjebnen for å unngå å bli begravd levende), «Dødens glassøye» (Om noen barn som finner et underlig glassøye i et gammelt hus) og «Dødelig blitz» (Om noen barn som fotograferer hverandre i et tomt hus, men oppdager at de ikke er alene på bildene).

I tillegg kommer flere nye bøker i Griff-serien, blant annet «Fakkelskrømtet» av Tore Aurstad og Carina Westberg. Det er tredje bok i serien om Absalom og Miranda, som inkluderer «Trettenkloa» og «Benjamin Svartfeldts labyrint». Innenfor Griff-serien kommer også «Lord Lost», starten på en ny skrekkserie av den populære forfatteren Darren Shan.

Gyldendals Ole-Mikal Nilsen har skrevet en ny, spennende bok med tittelen «De blodrøde bokstavene». Den er illustrert av Jens Ivar Christensen og handler om Silje og Wenche som lurer på hvem det er som maler «Den røde lever» med blodrøde bokstaver på gravene på kirkegården.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer