- Ikke foreldreløs

Ifølge en 18-åring er ikke Angelina Jolies nye barn foreldreløst.

En 18 år gammel jente fra Etiopia hevder at hun er moren til Angelina Jolies adoptivbarn Zahara. Dette til tross for at adopsjonsmyndighetene hevdet at piken var foreldreløs.

Ensom

- Lille Zahara har min nese, mine øyne og mine kinn, sier Mentewab Dawit, som den engelske avisa The Sun har funnet i Etiopia.

Da Dawit så bilder i alle verdens aviser og blader oppdaget hun at det var hennes egen datter. Barnet ble født 7. januar i Hossana i Etiopia. Ifølge 18-åringen oppstod graviditeten som en følge av at hun ble voldtatt. Det gikk fire måneder før hun oppdaget at hun var gravid. Selv om familie og venner oppfordret henne til å ta abort, besluttet hun seg for å føde barnet.

- Jeg var veldig ensom etter fødselen. Jeg var lykkelig over å ha fått et barn, men samtidig måtte jeg tenke på hennes fremtid, sier hun til The sun.

Elsker dem

Etter måneder uten arbeid og med lite mat, besluttet hun seg for å gi bort barnet.

- Jeg var lettet da jeg fikk høre at hun hadde fått et nytt hjem. Jeg er meget takknemlig overfor Angelina Jolie - at hun gir datteren min et bedre liv. Jeg vil gjerne at de begge skal vite at jeg elsker dem begge høyt, sier piken.

The sun støtter seg utelukkende til morens forklaring, men det styrker historien at hun ikke ønsker seg noe fra Jolie. Hun ber heller ikke om å få barnet tilbake. Dawit undrer seg bare over at myndighetene har erklært at barnet er foreldreløst.

TO BARN:</B> Her er Angelina Jolie med sønnen Maddox. Kvinnen som hevder hun er moren til Jolies datter sier hun er takknemlig overfor filmstjernen.