Ikke forvent mer «Half-Life» med det første

- Ryktene er falske, sier Valve-sjef.

||| Valve-sjef Gabe Newell heller nå kaldt blod i årene på oss som hadde håpet på nyheter om mer fra Half-Life-sagaen med det første.

Selskapet har allerede drevet forhåndsreklame for «Portal 2», men bekrefter nå at det ikke blir nytt å få om «Half-Life 2: Episode Three» under den store spillmessen som sparkes i gang i neste uke.

 Les også: «Portal 2» er annonsert.

Det er på fanforumet Halflife2.net at Valve-sjef Gabe Newell selv avliver alle slike rykter på brutalt vis.

Newell stempler mystiske ledetråder som de mest kreative hadde tolket i retning «Half-Life» som juks - og avviser bastant at de har noe mer å melde på E3 om denne avholdte spillserien.

Det Valve imidlertid har drevet med, er hektisk og forvirrende PR-virksomhet for en oppfølger til det kritikerroste «Portal». Da utvikleren sendte ut en kryptisk mail som avlyste et planlagt «Portal 2»-arrangement og fristet med at en overraskelse ville bli avduket i stedet, tok det ikke lang tid før spekulasjonene var i gang.

Denne pressemeldingen kan du blant annet lese her.

Under fjorårets E3 tok Valve de fleste på sengen ved å annonsere «Left 4 Dead 2» bare få måneder etter det første spillet hadde kommet ut. Også da ventet de fleste i åndeløs spenning etter livstegn fra «Half-Life 2: Episode Three».

Hva de har å meddele i år får vi vente til E3 har startet med å konstatere, men som en av brukerne til Kotaku iskaldt skriver: Kommer de trekkende med «Left 4 Dead 3» slipper ikke Valve og Gabe Newell levende fra E3 ...

Computer and Videogames skriver at PlayStation 3- og Xbox 360-journalister har fått vite at nyhetene som Valve tar med seg til Los Angeles i neste uke ikke vil være av interesse for deres respektive publikasjoner, noe som burde gire opp PC-spillere ytterligere noen hakk.