Ikke fra en annen planet

Michael Jackson skal ikke være romvesen i Men In Black 2. Les om filmen, se trailer!

Ryktene løp raskt da det ble klart at Michael Jackson skulle være med i oppfølgeren til 1997s store romvesensuksess, Men In Black. Men Jackson har ikke fått rollen som romvesen, sier regissør Barry Sonnenfeld.

Han ville ikke røpe noen detaljer om hva den eksentriske superstjernen skal gjøre i filmen.

- Michael kom inn på settet, og jeg viste ham hvor han skulle stå foran en blå skjerm. Vi brukte lang tid på å snakke om rollefiguren hans på pizza-settet. Så filmet vi i fem timer, sier Sonnenfeld til nyhetstjenesten Ananova.

Morsommere

En som har fått rolle som romvesen, er Jackass-stjernen Johnny Knoxville. Han har til og med fått to hoder å hanskes med.

Det er fremdeles Will Smith og Tommy Lee Jones som spiller hovedrollene. Smith sier at den første filmen var en form for oppvarming, og at oppfølgeren er morsommere.

- I denne filmen fant vi øyeblikk som var virkelig interessante, varme og morsomme langt raskere enn i den første, sier Smith til Scifi.com.

- Regissør Sonnenfeld syntes Tommy og jeg virket som et gammelt ektepar.

Noen detaljer fra filmen er ute på gata allerede. De to parhestene tok farvel i slutten av forrige film, og agent K (Tommy Lee Jones) sluttet i byrået. Dermed måtte alle minnene om det superhemmelige MiB viskes ut.

Undertøysudyr

Romvesenet Serleena (Lara Flynn Boyle), som er utkledd som en undertøysmodell, prøver å ta over hovedkvarteret til MiB.

Da trenger byrået agent K igjen. Han jobber på et postkontor, og foretrekker de enkle ting i livet - som konas gode kaker. Han er svært skeptisk til at han er tidligere superagent. Men litt etter litt begynner han å skjønne hva som er skjedd.

Nok en gang blir det en kamp mot klokka - og ekle aliens - for å redde jorda.

Filmens hjemmeside (med klipp fra filmen)

EKKELT: </B>Dette er det eneste bildet som er sluppet fra filmen så langt. Her ser du Darrell Foster som er rettsmedisiner. Sikkert ingen enkel jobb i dette tilfellet.
IKKE ALIEN: </B>Da det ble kjent at Michael Jackson skulle være med i filmen, trodde mange han skulle spille romvesen. Det var ikke riktig.<P>