Ikke gå glipp av denne togturen med Zelda

Store «Zelda»-opplevelser i små rammer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| EN AV DE FÅ spillseriene som virkelig har klart å ta Nintendo DS-funksjonene ordentlig i bruk, er «The Legend of Zelda»-spillene.

I «Phanton Hourglass» styrte vi Link gjennom et langt og spennende eventyr med DS-pennen, og stadig vekk var det lett å la seg forbløffe over hvor lettstyrt spillet var på den trykksensitive skjermen, samtidig som spillet hadde en tyngde uten å være for gimmickaktig.

NÅR SPILLSERIEN nå vender tilbake på den håndholdte maskinen, følges vinneroppskriften fra «Phantom Hourglass» opp på alle punkter.

Denne gangen er det imidlertid ikke bøljan blå som skal finkjemmes etter hemmeligheter, skatter og stadig nye leketøy, men et stort, fortryllet landområde.

DEN LETTESTE måten å komme seg fram og tilbake på her, er å kjøre tog, noe du kommer til å gjøre mye gjennom spillets gang.

Spillets unge helt (Link om du vil) er denne gangen en nyutdannet lokfører - men togforsinkelsene her oppstår av litt ondere grunner enn defekte signalkabler ved Oslo S.

En mørkefyrste truer nemlig med å overta landet. Hans første steg på veien er å fjerne alle de magiske toglinjene i landet, samt å kidnappe kroppen til prinsesse Zelda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer