FÅR GODE KRITIKKER: Susanne Sundfør blir ikke bare elsket av de norske anmelderne. Nå har avisa The Guardian også lagt merke til henne. Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FÅR GODE KRITIKKER: Susanne Sundfør blir ikke bare elsket av de norske anmelderne. Nå har avisa The Guardian også lagt merke til henne. Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

- Ikke gå glipp av dette

Én av verdens største aviser hyller Susanne Sundfør.

(Dagbladet): Susanne Sundførs nye album «Ten Love Songs» har fått strålende kritikker her hjemme i Norge. Dagbladet, VG og Aftenpostens anmeldere ga plata terningkast fem, og hyllet Sundførs egenart.

Nå har utenlandske medier slengt seg på.

- Et strålende album Den nye plata er anmeldt i den britiske avisa The Guardian, og der får den hele fem av fem stjerner.

Under tittelen «brilliant pop fra norsk megastjerne», skriver anmelderen blant annet:

«Ikke å gå glipp av dette: Det er et strålende album».

- Det er kjempekult Da Dagbladet møtte Sundfør torsdag for å snakke om det nye albummet, sa hun hva hun mener om tittelen på plata.

- Det er jo en klein tittel. Det synes jeg er interessant. Den er ganske kitchy, sa hun da.

Hun svarte også på hva hun syns om at hun får mange gode anmeldelser.

- Det er ikke sant at jeg bare får seksere, slik dere journalister påstår. Jeg fikk fem i Dagbladet og fire i VG for «The Silicone Veil» og tror det var det samme med «The Brothel». Men joda, jeg får en del femmere, og det er kjempekult, sa hun da.