Ikke gi denne mannen tilbud om AFP

Bruce Springsteen (62) har aldri en «helt vanlig dag på jobben». Ikke i Bergen, heller.

KOSER SEG PÅ KOENGEN: Bruce Springsteen og Little Steven på Koengen i Bergen i går kveld. I kveld er han tilbake. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
KOSER SEG PÅ KOENGEN: Bruce Springsteen og Little Steven på Koengen i Bergen i går kveld. I kveld er han tilbake. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: BERGEN (Dagbladet): Med et innstudert og slett ikke ueffent hallaien, ønsker Bruce Springsteen publikum velkommen til det som skal vise seg å bli en helt annerledes konsert enn den han ga på Valle Hovin i Oslo lørdag. Da satte han nesten lengderekord med en snaut fire timer lang økt.

Intimt Bergenhus festning har plass til halvparten så mange publikummere, nærmere bestemt 22.000, og det føles riktig.

Det blir nemlig noe i nærheten av intimt innenfor festningsmurene på Koengen, og Bruce får - naturlig nok - en atskillig bedre kontakt med publikum her enn foran dobbelt så mange i hovedstaden.

Bytter ut låter Det er derfor lett å forstå dem som følger Springsteen fra by til by når han er på våre kanter. Låtlista er ikke til å kjenne igjen fra lørdagens konsert, og dermed blir det langt på vei en helt ny konsertopplevelse.

Men det er klart, fyren har jo mengder å ta av, og kan vel egentlig spille akkurat det han vil - så lenge han også sørger for å gi publikum åpenbare favoritter som «The River», «Thunder Road», «Badlands», «Born In The USA» og «Born To Run».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer