- Ikke gjør dette hjemme

The Flying Culinary Circus setter fyr med flammeblåsing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De fire guttene i The Flying Culinary Circus har reist verden rundt for å lage mat til noen av verdens største stjerner. På lista over hvem de har servert, står blant andre Michael Jackson, Macy Gray, Kronprinsparet og Shakira.

Dagbladet møter de fire kokkene med hvert sitt ekspertområde i kjøkkenet deres i Oslo. Alle snakker i munnen på hverandre, og kaoset er et faktum.

- Ikke gjør dette hjemme - Nå skal jeg gjøre et triks jeg aldri har gjort før. Å flambere «the circus way», kaller vi det. Vi skal sette fyr på flamberingen ved å blåse flammer, sier Mathias Spieler Bugge (26).

Han er gruppas saus- og suppeekspert, og sprader rundt i lilla, rutete bukse under den hvite kokkejakka.

- Nå skal ikke vi ha noen sykemeldinger her, sier nordlending, fisk- og skalldyrekspert Trond Svendgård (30) i blå bukse.

I mellomtida finner Tor Jørgen Kramprud (29) fram brannslukningsapparatet og stiller seg opp i riktig avstand til plata, mens Mathias drikker store mengder H-melk - det fordi han mener det er viktig del av forarbeidet.

- Trikset har jeg lært av fetteren min. Han sa at dette må jeg være forsiktig med. Så ikke prøv dette hjemme, oppfordrer Mathias.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer