Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ikke gjør som meg

SANDEFJORD (Dagbladet): - Glem smoking og riking - hold ballet på Viking, sang Ingeborg Sørensen, i en bitende ironisk vise om hennes Valentinerball-fiasko i fjor. Ingeborg spilte seg selv i komedien «Hotel Poseidon», som hadde premiere på Verdensteateret i Sandefjord i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle tårer Ingeborg Sørensen måtte ha felt i forbindelse med det meget omtalte og mildt sagt uheldige Valentinerballet for et år siden, har for lengst tørket.

Det beviste hun da hun med rikelig selvtillit og brukbar sangstemme kastet seg ut i en bitende ironisk vise om seg selv og det feilslåtte arrangementet. Denne selvransakelsen for åpen scene midt i rikmannsfylket Vestfold gikk rett til publikums hjerter og høstet trampeklapp fra 176 tilhørere i en fullsatt teatersal, da hun la mikrofonen ned.

Fem minutter

Den som hadde ventet en lengre seanse med Ingeborg Sørensen på scenen i Sandefjord, ble imidlertid meget skuffet. Bare drøye fem minutter, og det ute i andre avdeling, fikk publikum oppleve henne. Og som vanlig sirlig dresset som det passer seg en forhenværende miss.

Rammen rundt komedien «Hotell Poseidon» på scenen i Sandefjord er hentet rett ut av den ikke ukjente tv-serien «Hotell i særklasse», med John Cleese i hovedrollen.

Veldig lokalt

Den lokale utgaven i samme rolle, Heljar Berge, høstet nok ikke like mange hysteriske latterhikst som originalen. Men han gjorde en god figur likevel. Det gjorde også en rekke andre skuespillere med tanke på at de er amatører.

Poengene i stykket, om det var noen, var av en såpass lokal karakter at det for utenforstående var vanskelig å henge med. Men det var ikke poengene som var det vesentligste, det var heller det at kommunalt ansatte dummet seg ut for åpen scene. Som om man ikke er vant til det ellers!

OPPGJØR: Valentinerklubbens leder, Ingeborg Sørensen, tok et skikkelig oppgjør med seg selv på Verdensteaterets scene i Sandefjord i går kveld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!