- Ikke gravid!

Jennifer Aniston er ikke svanger lenger.

Det var det tyske magasinet Marie Claire som i går slo fast at Jennifer Aniston fra «Friends» gikk rundt med en liten en i magen.

- Jeg kan bekrefte at nummer en er på vei og vi får bare håpe at alt går bra, skal barnefar Brad Pitt ha sagt til det tyske bladet.

Nå viser det seg imidlertid at graviditeten er betydelig overdrevet.

- Oppspinn!

- Jennifer er ikke gravid, forteller Anistons pressetalsmann Steven Huvane til BBC News. Han sier at uttalelsen fra Anistons ektemann aldri har forekommet og at bladet har funnet opp dette selv.

- Vil vil til bunns i denne historien, sier han.

Brad Pitt er for tida i Tyskland for å promotere sin nye film «The Mexican» for det tyske publikum. Det var under denne promorunden Marie Calaire skal ha blitt tildelt nyheten.

Kopierte ringer

Kjendisekteparet som giftet seg i juli i fjor har vært tett fotfulgt av offentlig interesse siden bryllupet. En som har gjort penger på parets kjendisstatus er den italienske gullsmeden som laget ringene til bryllupet. Etter bryllupet har han laget kopier av ringene og solgt dem. Dette blir han nå saksøkt for av Pitts advokater. Pitt krever ikke mindre enn 460 millioner kroner for snylteriet.