Ikke hel-Max

Sju svenske jenter suste i går kveld inn i kampen om ungkaren Max Marius Almaas. Og Max får konkurranse fra svenske Andreas Lauritzen.

Nå slås nemlig «Ungkaren» på TVNorge og Sveriges utgave, «Bachelor» på Kanal5, sammen.

- Jeg hadde nok med å holde de norske jentene på en armlengdes avstand. Jeg følte at jeg hadde en fot innenfor hos Max. Så ble plutselig alt forandret. Alt føltes forgjeves, sier den norske deltakeren Kathrine Hagmann til Dagbladet.

I forrige episode ble de norske jentene satt på et tog.

I kveld viser det seg at de skulle til Stockholm, for å utfordres av de svenske jentene.

- Det blir stor oppstandelse blant de norske jentene da de får nyheten. Mens de norske har fått lite søvn og er slitne etter et døgn på toget, sitter de svenske jentene der nysminket, freshe og flotte. Det oppstår raskt en landskamp, sier informasjonskonsulent Thea Lund Kristoffersen i TVNorge.

Utenfor kamera var dramatikken stor. De norske jentene låste seg inne på et rom, truet med streik og nektet å være med videre i programmet.

Etter samtaler med innspillingsledelsen valgte jentene å fortsette innspillingen.

- Det verste var at vi bare var åtte igjen i den norske konkurransen. Vi følte at vi hadde kommet langt, og så ble vi plutselig dobbelt så mange, sier Hagmann.

- Dessuten så de svenske jentene veldig godt ut. De var stylet på en helt annen måte, og vi så raskt hvor den hardeste konkurransen ville komme fra. Men det hjelper ikke med et tonn med sminke hvis en er tom i hodet, sier Hagmann, og tilføyer at mange av de norske jentene følte seg lurt.

- Det ble generell opprørsstemning i gruppa.

Almaas tar konkurransen fra svenske Andreas med ro:

- Jeg ble positivt overrasket, og tok det som en morsom utfordring. Dessuten har jeg alltid syntes at svenske jenter er veldig søte, sier han til Dagbladet.

Heretter skal alle date alle i programmet.

UTFORDRER: Svenske Andreas Lauritzen (26) skal heretter konkurrere med Max Marius Almaas i «Ungkaren».
EN AV FLERE UTFORDRERE: Marie Ljung.