Ikke helt Skavlan

Men Anne Lindmos seertall løftet seg kraftig da talkshowet ble flyttet fra onsdag til fredag.

ØKTE: Det ga Anne Lindmo et løft på ratingen å bli flyttet fra onsdag til fredag. Men hun matcher ikke seertallene til Fredrik Skavlan. Foto: Nina Ruud
ØKTE: Det ga Anne Lindmo et løft på ratingen å bli flyttet fra onsdag til fredag. Men hun matcher ikke seertallene til Fredrik Skavlan. Foto: Nina RuudVis mer

I snitt så 651 000 mennesker på Anne Lindmos talkshow fredag.

Det gir «Lindmo» en markedsandel på 38,5 prosent på sin aller første fredagssending, opplyser NRK.

Etter seks uker med sendetidspunkt på onsdager, løftet seertallene seg 24 prosent. Tidligere har «Lindmo» hatt et gjennomsnittlig seertall på 525 000.

Det er likevel et godt stykke igjen til programmet Anne Lindmo erstatter på fredagskveldene: «Skavlan» hadde i snitt et seertall på 895 000 i mars, ifølge NRK. TV 2s «Senkveld» er nå helgas best sette talkshow, med 40 000 flere seere enn «Lindmo».

Stadig er det nyhetssatirikerne i «Nytt på nytt» som trekker flest nordmenn til TV-skjermen, med over en million seere. «Mesternes mester» trakk 957 000 seere, mens opptaket av Gitarkameratenes gjenforeningskonsert, som ble kringkastet på NRK1 forrige mandag, ble ukas tredje mest sette program med 819 000 seere.