Ikke kall ham Bryan

Country-popstjerna Ryan Adams takler dårlig å bli mistatt for Bryan. Svært dårlig.

Country-popstjerna Ryan Adams hater å bli mistatt for å være navnebror og popstjerne Bryan Adams.

Han liker det så dårlig, at da en fan i salen under en konsert i Ryman Auditorium i Nashville ropte at han måtte spille «Summer of '69» - en av Bryan Adams største hiter - stoppet han hele showet, ifølge Ananova.

Ryan beordret lyset i salen slått på, slik at han kunne finne den uheldige konsertgjengeren. Han ga ham så 30 dollar i erstatning for konsertbilletten, beordret mannen ut av salen og sa at han ikke ville spille en eneste note til før personen kom seg ut.

Sjefen for konsertsalen stoppet imidlertid den uheldige mannen på vei ut, unnskyldte på det sterkeste og lot ham gå inn i konsertsalen igjen. Mannen beholdt også Ryans 30 dollar, ifølge Ananova.

Også i Norge

Også da Ryan Adams spilte på Rockefeller i oktober i fjor var det en mann som kalte ham Bryan. Han fikk også penger, visstnok 500 kroner.

Men Adams skal ha tatt episoden på Rockefeller med et stort smil og nordmannen ble ikke tvunget til å forlate konsertlokalet.

DON'T CALL ME BRYAN: Her gjør Ryan Adams seg til for fotografene under årets Grammypris-utdeling, med norske Leona Næss ved sin side.<br>Foto: AP