- Ikke kast den trusa

«Trekant»-Thomas kaster både klær og hemninger i kveldens episode.

STRIPPER: Thomas Albertsen Dahlen (19) får prøve seg som stripper, men er skeptisk når strippeinstuktøren danser rundt i nettoen. Foto: NRK
STRIPPER: Thomas Albertsen Dahlen (19) får prøve seg som stripper, men er skeptisk når strippeinstuktøren danser rundt i nettoen. Foto: NRKVis mer

(Dagbladet): Kåt på sex er tema for kveldens episode av det mye omtalte NRK-programmet «Trekant». Og programleder Thomas Albertsen Dahlen (19) får tøyd noen grenser i møte med den danske stripperen MIK.
- Jeg har aldri strippet før. Eller kanskje jeg har kasta skjorta på fest for gøy, men aldri ordentlig. Dette blir skikkelig gøy, sier Dahlen før han møter dansken.

- Ikke kast den trusa Stripperen holder et privat show for 19-åringen, og er opptatt av å ha nær kontakt med sitt publikum.

- Jeg får øyekontakt med han hele tiden. Akkurat som om vi er kjærester... Det er intenst altså, kommenterer Thomas før stripperen kaster den ene av de to stringtrusene han har på seg.

- Ikke kast den trusa, kommenterer en måpende Thomas mens stripperen danser videre kun iført en minimal tanga.
Han blir imidlertid ikke bønnhørt; også den siste trusen forsvinner og stripperen fortsetter showet splitter naken.
- Han går jo rundt her helt naken jo. Helt naken, kuken bare slenger, kommenterer programlederen.

- Skal jeg gjøre det samme? Det blir jævlig kleint. Jeg gruer meg, konstaterer han.

Kaster klærne For dermed er det 18-åringens tur til å prøve seg som stripper. Iført en hvit «offisersuniform» lar han det stå til og kaster både klær og hemninger. I bare boxeren imponerer han den danske stripperen med sine hoftevrikkende bevegelser. Tilbake i leiligheten holder han show for medprogramlederne Pia Dailiey Christoffersen (22) og Marie Kinge (18).

Også de får testet  grensene sine i programmet. Pia får en «klein» innføring i dirtytalk av pornoskuespilleren Caroline Andersen, og Marie lærer seg å danse poledance. Programmet sendes på NRK3 i kveld.

TREKKER SEERE: Thomas Albertsen Dahlen, Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen (til høyre). Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet.
TREKKER SEERE: Thomas Albertsen Dahlen, Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen (til høyre). Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet. Vis mer