Ikke mer Sex & Singelliv

Den populære serien er inne i sin siste sesong i USA.

Jentene i «Sex & Singelliv» takker for seg etter den sjette sesongen, melder den amerikanske fjernsynsstasjonen HBO som har senderettighetene til showet.

Grunnen skal være at menneskene bak serien føler at de har gått tomme for nye ideer, og at de ønsker å gi seg mens serien ennå har gode seertall. HBO holder likevel døra på gløtt for mer singelliv i New York.

- Alle som er involvert i programmet har rett til å skifte mening, sier Carolyn Strauss i HBO til nyhetsbyrået Reuters.

Fjernsynsstasjonen skulle mer enn gjerne ha fortsatt serien, spesielt etter at folkene bak den ekstremt populære mafiaserien «Sopranos» også har sagt at de ikke ønsker å lage flere sesonger av serien. HBO får dermed to hull i sendeskjemaet som kan vise seg vanskelige å fylle. Men Strauss er ikke nervøs for fallende seeroppslutning.

- Alle spurte om det samme etter at vi sluttet med «The Larry Sanders Show», før vi begynte med «Sex & Singelliv» og «Sopranos», sier hun.

De to seriene har vært prisgrossister i amerikanske fjernsynskåringer de siste fem årene, og Strauss tror HBO klarer å lage nye suksesser. Blant annet prøver de seg med en amerikansk versjon av den populære britiske komikeren Ali G's komiserie.

<B>SLUTT: «Sex & Singelliv» går inn i sin siste sesong i USA.