- Ikke min skyld!

George Clooney benekter at han er skyld i bruddet mellom Julia Roberts og Benjamin Bratt. - Jeg var altfor opptatt med å ødelegge forholdet til Tom Cruise og Nikole Kidman, spøker han.

Clooney ble pekt ut som en aktiv årsak til at forholdet mellom superkjendisparet Julia Roberts og Benjamin Bratt nylig sprakk etter tre år. Clooney og Roberts spilte inn filmen «Ocean's 11» i vinter. I april ble de to observert i tett omfavnelse på dansegulvet, noe som fikk fart i romanseryktene.

Clooney, som selv akkurat har gjort det slutt med sin britiske modellkjæreste Lisa Snowdon, ferierer for tida i Italia med skuespillerkollega-paret Jennifer Aniston og Brad Pitt. Og til avisa New York Daily News forklarer han altså at han ikke har hatt tid til å ødelegge forholdet mellom Julia og Benjamin.

Det er ikke første gang Julia dumper en kjendis. På 90-tallet var hun gift et års tid med køntri-stjernen Lyle Lovett og holdt på å gjøre samme blunderen en gang til med skuespiller Kiefer Sutherland. Men han dumpet hun bare to dager før de skulle gifte seg.