- Ikke min type humor

Jenny Skavlan om sin egen film.

PREMIEREKLARE: Hovedrolleinnhaverne i «Tomme Tønner 2», fra venstre Leon Bashir (t.v.), Jenny Skavlan, Jeppe Beck Laursen og Farack Abbas. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
PREMIEREKLARE: Hovedrolleinnhaverne i «Tomme Tønner 2», fra venstre Leon Bashir (t.v.), Jenny Skavlan, Jeppe Beck Laursen og Farack Abbas. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Suging av hest, puling av sau, drikking av væske fra fotblemmer og overstadig inntak av amfetamin: Det er blant poengene som skal få deg til å le i den nye komedien «Tomme tønner 2», som hadde ordinær premiere i går.

- Ikke min type humor, slår en av hovedrolleinnhaverne, Jenny Skavlan (25), fast.

- Det skal i det hele tatt mye til for at jeg ler av komedier. Skal det være rølpehumor, bør det helst gjøres i det små, for jeg ler lettest av det som skjer i bakgrunnen. Det sagt, synes jeg det er kult at man ikke pingler ut og gjør noe halvveis når man først skal lage en slik film, sier skuespilleren, designeren og TV-programlederen til Dagbladet.

Glad hun ikke hadde sauesex Jenny Skavlan tror hun hadde satt seg på bakbeina og nektet dersom det var hennes rollefigur som skulle spille inn noen av de ekleste scenene.

- Jeg er glad det ikke var meg som skulle ligge med den sauen, sier Skavlan, som spiller vekter i filmen.

Foretrekker kostymedramaer Heller ikke anmelderne har sagt «min type humor!» etter å ha sett filmen. Det bekymrer Skavlan lite, som mener filmskaperne hadde gjort noe feil hvis «Tomme Tønner 2» hadde blitt møtt med terningkast seks i pressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer