Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ikke misunnelig på Queentastic

Hans-Petter Moen ble ikke misunnelig over at Queentastic fikk nesten all medie-oppmerksomheten etter GP-showet i Bodø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BODØ (Dagbladet): - Absolutt ikke misunnelig. Jeg skjønner godt at det skjedde. Med de kostymene var de jo nødt til å få det. Dessuten har de ei veldig bra låt som passer perfekt i GP, mente Moen (28).

Duetten som Hans-Petter Moen framførte sammen med jevngamle Kim Arne Hagen gikk også videre til Oslo Spektrum. Moen og Hagens sjarmerende opptreden og viseaktige låt, «I hear Music», druknet litt i glam-sirkuset til de to andre gutta som vant. Men det kan fort snu i Oslo Spektrum 4. februar.

Moen og Hagen ble forøvrig nr tre i den norske GP-finalen i fjor, med gruppa Cheezy Keys og låta «Feel the Beat».

- Vi føler at vi har en bedre låt i år, enn vi hadde i fjor. Men det spørs om «I hear Music» passer like godt i GP, undret en lykkelig og autografskrivende Hagen i går kveld.

Han og Moen har en tidlig avgang fra Bodø i dag, men lovte etter triumfen å «feste og feire til flyet går».

Låta har de to skrevet sammen. «I hear Music» er dermed den hittil eneste låta med norske komponister som er klare for finalen. De tre andre - Trine Rein, Jorun Erdal/Geir Rønning og Queentastic - har svenske låtskrivere.

Den siste semifinalen i årets GP går i Bergen fredag om en knapp uke. Der kan det komme ytterligere to «svenske» vinnerlåter.

Jannicke Abrahamsen og Ovi Martin la beslag på de to tredjeplassene i Bodø i går kveld. De får dermed en ny sjanse til å kvalifisere seg til finalen i Oslo Spektrum. Hanne Haugsand og Marit Strømøy ble uplasserte. Omlag 3.000 tilskuere fulgte showet ringside i Nordlandshallen.

TIL OSLO SPEKTRUM: Hans-Petter Moen og Kim Arne Hagen gikk videre til Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum med låta «I hear Music». Men de måtte se seg slått av duoen Queentastic. Foto: Scanpix/Bjørn Erik Rygg Lunde
TIL OSLO SPEKTRUM: Hans-Petter Moen og Kim Arne Hagen gikk videre til Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum med låta «I hear Music». Men de måtte se seg slått av duoen Queentastic. Foto: Scanpix/Bjørn Erik Rygg Lunde Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!