BEKYMRET: Skuespilleren Charles Baker, som spiller karakteren Skinny Pete i Breaking Bad, er redd for at manuset på avveie skal ødelegge for serien. Foto: AMC
BEKYMRET: Skuespilleren Charles Baker, som spiller karakteren Skinny Pete i Breaking Bad, er redd for at manuset på avveie skal ødelegge for serien. Foto: AMCVis mer

- Ikke ødelegg for tv-serien min!

«Breaking Bad»-skuespiller med desperat bønn til manustyv.

(Dagbladet): Tidligere denne måneden ble en kopi av det topphemmelige manuset til en av de gjenværende åtte episodene av tv-serien «Breaking Bad» stjålet fra bilen til hovedrolleinnehaver Bryan Cranston.

Tyven skal være funnet, men det stjålne manuskriptet er fremdeles på avveie.

Nå har skuespilleren Charles Baker, som spiller karakteren Skinny Pete, kommet med en bønn til den angivelige tyven om å returnere manuset slik at det ikke blir spredt ytterligere.

- Vær så snill å ikke ødelegg for tv-serien min. Du har allerede valgt å stjele fra en kar som er elsket av millioner av folk, ikke gjør det verre enn det allerede er ved å forråde de som jobber med tv-serien og fansen, sier Baker til TMZ.

Rettsdokumenter TMZ har fått fatt i viser hvordan en av Cranstons assistenter ble kontaktet av en informant som hadde overhørt en mann skryte av hvordan han brøt seg inn i skuespillerens bil og stjal en Ipad med manuset lagret på.

En 29-åring ble arrestert for tyveriet sist lørdag, men Bernalillo County Sheriff's Office har altså fremdeles ikke sett snurten av det forsvunnede manuset.

Det er åtte episoder igjen av den kritikerroste spenningsserien, skapt av Vince Gilligan. Og skal vi tro hovedrolleinnehaveren, kommer det til å bli en bekmørk affære for Walter White når serien starter igjen til sommeren.

- Det er ingenting godt der, han kommer ikke til å bli frelst. Det går bare nedover. Det blir stygt, sa Cranston til AP under Oscar-utdelinga.