- Ikke overrasket

Sier Big Brother-sjef om sex etter seks timer.

(Dagbladet.no): - Jeg er ikke veldig overrasket, sier presseansvarlig Ingerid Medhus i TV Norge.

Den konstateringen kommer etter at årets Big Brother-deltakere satte rekord i å hoppe raskt til køys.

Etter bare seks timer, men mange drinker fant Malin Halvarsson (26) og Samuel Aronsson (25) tonen så godt at de gikk til sengs sammen. Bildene taler for seg selv med hensyn til hva som foregikk under dyna.

At Samuel er tidligere voldsdømt og at Jessica Lindgren er narkotikadømt er også noe som er blitt slått opp i dagens aviser.

Presseansvarlig Ingerid Medhus avviser at Big Brother-produsentene prøver å skape blest om serien ved å rekruttere deltakere de vet vil skape skandale.

- For hvert år må vi spisse typene vi har med. Deltakerne må være tydeligere og mer markante.

Presseansvarlig sier ingen ting om det betyr at det blir verre neste år, men hun mener at de som melder seg på reality-show nå, representerer en ny generasjon deltakere.

- De som søker om å få være med er vant til å bli sett. De vil være synlige og trives i rampelyset. Det er helt bevisst det de gjør, sier Medhus til Dagbladet.no.

I går var det 414 000 nordmenn som fikk med seg premieren. Om Big Brother satte sex-rekord, så satte de med andre ord ikke seer-rekord. Da Big Brother gikk på lufta for første gang i Norge i 2001, var det opp mot en million som fikk med seg TV-begivenheten. 

KJÆRLIGHET VED FØRSTE...: Om det ikke var kjærlighet som sendte de to til sengs, så fikk Samuel og Malin såpass god kontakt at de satte Big Brother-rekord i første episode. Foto: Big Brother/TV Norge
KJÆRLIGHET VED FØRSTE...: Om det ikke var kjærlighet som sendte de to til sengs, så fikk Samuel og Malin såpass god kontakt at de satte Big Brother-rekord i første episode. Foto: Big Brother/TV Norge Vis mer