Ikke rør Bond-piken

- James Bond-filmsjefer som vil kvitte seg med den typiske Bond-piken, må være gærne. Glamorøse kvinner er en like viktig del av Bonds verden som alle de tekniske dingsene og de elleville påfunne, skriver The Suns tv--kommentatoren Garry Bushell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bushell er svært skeptisk til regissør Michaels Apteds intensjoner om å gjøre Bond-piken mer intelligent, tøff og mer stueren.

«Å kutte ut Bond-damene i politisk korrekthetens navn gir omtrent like mye mening som å lage en Schwarzenegger actionfilm uten knytteneveslag»

Tv-kritikeren mener at Bushells holdning er helt passé. Nå må man åpne opp øyene, kvinner er ikke ofre mer, skriver han. Han mener at nettopp fordi moderne kvinner er selvstendinge, kan de fritt velge om de vil se glamorøse ut eller ei.

Må være pen

- Det er positivt at rollefigurene utvikles i takt med samfunnet, men en alt for stor overgang tror jeg ikke Bond-publikum vil like. Bond-piken må jo være pen, Bonds verden er en glamorøs verden, sier Lars Johnsrud, president i «The Norwegian James Bond Fan Club».

- Den moderne Bond-piken kan være liff tøff og litt sårbar. Men hun må være en kvinne. Ursula Andress er min favoritt, hun satte standarden.

Uten kondom

Johnsrud innrømmer at han er mer skeptisk til å bytte ut klassiske Bond-ingredienser som bilen (James' superelegante Auston Martin ble skiftet ut med en harry BMW) eller Martini'en (den har James beholdt) enn til å forandre damene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer