Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke så heldig

Rosasøtt og fullstendig forutsigbart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FILM: «Just My Luck» er en slik romantisk komedie det går tretten av på dusinet. Det er en slik film der du vanligvis finner Ashley og Mary-Kate Olsen i hovedrollene. En slik film der du tenker at nå kommer det til å skje, også skjer akkurat det. «Just My Luck» er en rosasøt kjærlighetskomedie, om kjolene til Sarah Jessica Parker, plastelina rockepop, eyeliner og den store kjærligheten.

Lindsay Lohan (hvorfor får denne dama så mye spalteplass?) er Ashley Albrigt, verdens tilsynelatende heldigste pike. Ashley får alt i fanget, og ønsker hun seg solskinn, så forsvinner jaggu skyene. Chris Pine er Jake Hardin. Jake er Ashleys rake motsetning, en uheldig taper, som alltid blir sprutet på av bilene og som alltid faller av stolen. Ved en tilfeldighet kysser motsetningene, og vips så snur lykken. Heldigvis, og det kommer vel ikke som noen overraskelse, faller de for hverandre.

Hvis du er fan av tv-seriene «Clueless» og «Sabrina, the Teenage Witch», hvis du er medlem av Pennyklubben og drømmer om å opptre på Idol, hvis du tygger rosa tyggegummi og synger i hårbørsten foran speilet, så vil du like «Just my Luck».

For alle andre er denne filmen en uskyldig, men smertefull opplevelse.

FRØKEN TYGGEGUMMI: Lindsay Lohan blunker, men vi blunker ikke tilbake. Foto: FILMWEB/20TH CENTURY FOX
FRØKEN TYGGEGUMMI: Lindsay Lohan blunker, men vi blunker ikke tilbake. Foto: FILMWEB/20TH CENTURY FOX Vis mer