Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke sexgal, men spillegal

Britney stiller ikke opp i «Sex og singelliv». Men hun får sitt eget dataspill!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går skrev New York Post at Britney Spears skulle gjøre en gjesteopptreden som den sexgale niesen til Samantha (Kim Cattrall) i serien «Sex og singelliv».

- Samantha tror at niesen er jomfru, men ikke noe kunne vært lenger unna sannheten, sa en anonym kilde til avisa.

Det hadde sikkert vært koselig. Hvis det var sant. Men nå sier både TV-selskapet HBO og Britneys agent Lisa Kasteler at det ikke stemmer, ifølge E! Online.

Opplysningene i New York Post virket troverdige, både fordi de hadde mange detaljer om Britneys rolle i serien og fordi Cattrall spiller Britneys mor i filmen Crossroads.

Men avisa har også kommet med opplysninger om at Britney har forlovet seg med kjæresten Justin Timberlake, noe ingen andre har hørt rykter om.

Det betyr ikke at Britney skal ligge på latsiden og se på at filmen hennes blir slaktet, men like fullt blir en kassasuksess. Nå har hun nemlig sagt ja til å være med i et dataspill, skriver Rolling Stone Magazine.

Det er selskapet THQ som står bak spillet, som heter «Britney\'s Dance Beat». Spillet kommer ut på PlayStation2, Game Boy Advance, PC og Mac.

- Du visste at hun var magnetisk. Men visste du at hun var elektronisk også? skriver THQ i en pressemelding.

Spillerne kan velge mellom flere forskjellige dansere som skal kjempe om å få være med i dansegruppa som følger Britney Spears på turne. Jo flinkere du er til å styre danseren din, dess større er sjansen for at nettopp du får danse sammen med Britney på scenen.

Ikke blir overrasket dersom spillet blir slaktet minst like mye som filmen hennes. Flere popstjerner, blant andre Spice Girls og David Bowie har stilt opp i dataspill. De satte ikke akkurat noen standard for kommende superspill.Bli med i Dagbladet.nos Britney-konkurranse!

DANSESPILL: Slik ser det nye Britney-spillet ut. Målet er å danse så bra, at du får være med stjernen på turne.
MYE PÅ SPILL: Slik blir coveret på Britney-spillet.
IKKE SEXGAL: En amerikansk avis skrev at Britney skulle spille sexgal i serien «Sex og singelliv». Det stemmer ikke.
Hele Norges coronakart