MEST SEXY:  Både Martin Freeman (til venstre) og Benedict Cumberbatch er på Empires mest sexy-liste. Foto: NRK
MEST SEXY: Både Martin Freeman (til venstre) og Benedict Cumberbatch er på Empires mest sexy-liste. Foto: NRKVis mer

- Ikke sexy nok som Sherlock

BBC skal ikke ha vært fornøyd med Benedict Cumberbatchs utseende.

(Dagbladet): Den britiske krimserien «Sherlock Holmes» med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i rollene som henholdsvis Sherlock Holmes og Dr. John Watso har vært en stor suksess, og under en BAFTA-visning i vinter avslørte serieskaper Steven Moffat at de har plottene klare til både fjerde og femte sesong, ifølge nrk.no.

Men at serien med den noe eksentriske etterforskeren Holmes i Cumberbatchs skikkelse skulle bli en suksess, var det ikke alle som hadde trodd.

- Ikke sexy nok Bransjebladet The Hollywood Reporter skriver at serieskaper Steven Moffat forteller at BBC hadde noen «reservasjoner»
og mente at 37-åringen ikke var sexy nok for rollen. Det samme skal kringkasteren ha ment om skotten David Tennant som spilte rollen som Casanova i en miniserie, før han ble tildelt rollen som «Doctor Who».

- Da David Tennant fikk rollen som Casanova sa de 'shit, du skulle ha valgt en som er mer sexy'. Og med Benedicht Cumberbatch ble vi fortalt det samme. 'Du lovet oss en sexy Sherlock, ikke ham, sier Moffat til Radio Times Magazine, som The Hollywood Reporter gjengir.

Tennant er kanskje like godt kjent her hjemme for rollen han gjorde i krimserien «Broadchurch», hvor han spilte etterforskeren Alec Hardy.

- Mest sexy Og mange er noe uenige med det BBC skal ha ment. Bladet Empire Online skal nemlig kåret nettopp Benedicht Cumberbatch blant de hundre mest sexy mennlige skuespillerne i verden. Og ikke nok med det - han troner øverst på lista, og slår blant annet sin kollega Martin Freeman som er blitt tildelt 38. plass.

Han har havnet på flere kjekkas-kåringer, og til det skal han blant annet ha sagt følgende:

- Jeg antar at jeg skal finne en måte å takle belastningen. Jeg liker å bli betraktet som  kjekk, selv om jeg syns det er hysterisk, sier han ifølge Cumberbatchweb.

 KÅRET TIL MEST SEXY:  Den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch troner øverst på en mest sexy-liste. Likevel skal flere ha ment han ikke var sexy nok for sollen som Sherlock Holmes.  Foto: Stella Pictures
KÅRET TIL MEST SEXY: Den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch troner øverst på en mest sexy-liste. Likevel skal flere ha ment han ikke var sexy nok for sollen som Sherlock Holmes. Foto: Stella Pictures Vis mer