Ikke sinna lenger

Pamela Andersons eks-mann - Tommy Lee - lover nå at han har kontroll over temperamentet sitt.

I den siste tiden har Mötley Crue-trommeslageren gått til en spesial-psykolog for å få bukt med sitt voldsomme temperament.

- Det viktigste jeg har lært meg, er at det er helt naturlig å føle sterke følelser. Men selv om du blir sinna, trenger du ikke å la dette gå fysisk ut over andre, forteller Tommy Lee til OK! magazine.

Slo Pamela

Trommeslageren giftet seg med Pamela Anderson i 1995, men ekteskapet fikk en brå slutt da Pamela anmeldte Tommy for konemishandling tidligere i år. Anmeldelsen førte til at Tommy Lee måtte sitte over to måneder i fengsel.

Mens rockestjernen satt i fengsel fant han ut at han måtte få kontroll over temperamentet sitt, skriver BBC Entertainment.

Tommy Lee vil ikke spekulere i om Pamela Anderson er villig til å ta ham tilbake ettersom han nå klarer å styre sitt lynne.

- Uansett hva som skjer, vil hun alltid være moren til mine barn. Det betyr ganske mye, forteller Mötley Crue-trommeslageren.

SNILL GUTT:</B> Tommy Lee har fått kontroll over temperamentet sitt etter å ha gått til en spesialpsykolog. Aldri mer skal han være voldelig igjen, lover Tommy.<br>