Ikke stakkarsliggjør meg!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Regjeringen skal dette kvoteringssystemet utformes slik at innvandrere som er «tilnærmet like godt kvalifisert» som andre søkere skal foretrekkes «selv om de ellers ville blitt rangert etter den best kvalifiserte».

Det er tre hovedårsaker til at jeg er mot kvotering av innvandrere, kvinner, unge, gamle eller hvem det måtte være. For det første så er det nedlatende og ynkeliggjørende. Jeg vil ha meg frabet på det sterkeste å bli stakkarsliggjort som hjelpeløs minoritet der staten sier rett ut til meg som menneske og enkeltindivid at jeg ikke duger, at jeg ikke klarer å få meg jobb på egenhånd basert på mine kvalifikasjoner og evne til å oppnå resultater. Det er nedverdigende og uverdig å bli undervurdert på den måten av en regjering som tror den vet mitt beste i alt og ett. Bare fordi jeg opprinnelig er fra et annet land og ikke født i Norge så trenger jeg ikke å være hjelpeløs av den grunn. En slik feilslått politikk fører til at jeg og mange med meg blir mistenkeliggjort fordi kan jeg få en jobb på bakgrunn av min hudfarge og ikke hva jeg er kvalifisert til. Resultatet kan fort bli at folk tenker: «Der kommer han som er kvotert inn ».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer