Ikke stjernekrigere likevel

N'Sync har blitt dumpa fra Star Wars-settet.

Gleder du deg til Star Wars nå? Diskutér film!

N' Sync har selv tatt ansvar. De ringte en radiostajon for å fortelle nyheten om at de ikke skal bli skuespillere likevel.

Bekymret fans

Lenge har ryktene svirret om boybandets deltakelse i filmen, og fansen har latt seg provosere.

Nå kan de som gleder seg til verdenspremieren 16. mai glede seg enda mer. N'Sync skal ikke spille i filmen likevel.

Joey Fatone ringte en floridastasjon og fortalte i Carson Radio Show at de var tatt av fordi det ble så mye styr av det.

Skulle ha en liten rolle

Han fortalte at den opprinnelige planen bare var en liten scene. Bandet hadde besøkt settet til «Episode 2: Klonene angriper» og fått lyst til å teste skuespillertalentene, melder Ananova.

- Jeg vil ha dette offisielt fordi folk hisset seg sånn opp. Vi skal ikke spille i filmen og jeg vil ikke kommentere dette mer, sa Fatone til radiokanalen.

Hylekoret stilner

Klagekoret kan du stifte bekjentskap med på Star Wars-fansider som The Force. Også i Dagbladet.nos debattforum har ryktene og bekymringene svirret.

- Alle mine håp og illusjoner om at Attack of the clones kunne bli bra ble knust av nyheten om at N'sync skal spille jediriddere. Lucas, du har herved ødelagt min barndom, skriver Erot

Gits forsøker å trøste med å forsikre deltakerne i forumet om at N'Sync dør, men nå trenger vi altså ikke bekymre oss lenger.

Gleder du deg til Star Wars nå? Diskutér film!

DEPPER IKKE:</B> Britney og kjæresten Justin Timberlake ankom American Music Awards i Los Angeles i går.
<B>IKKE STJERNEKRIGERE:</B> Men det gjør ikke noe, gutta i N'Sync har mange andre talenter.
<B>NYKOMMER MED KNALLROLLE:</B> Hayden Christensen forteller at det var som å vinne i lotto da han fikk rollen som Anakin i den nye Star Wars-filmen. Nå slipper han at N'Sync stjeler noe av glansen.