Ikke størrelsen det kommer an på...

CANNES (Dagbladet): - Det er ikke størrelsen det kommer an på, sier Norges eneste filmleverandører til årets Cannes-festival. Erland Øverby og Dag Mørk har laget kortfilmen «Loddrett-Vannrett».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mer hverdag fra Loach

Stor interesse for Gaups film

Men det er ikke til å komme fra at årets norske bidrag blir forsvinnende lite. Særlig når det poserer foran hotell Carlton, som prydes av reklameplakaten for Hollywoods hysteriske «Godzilla» - markedsført under mottoet «size matters».

I fjor snakket den norske Cannes-delegasjonen så stolt om «the norwave» og forsøkte å framstille det som om «Budbringeren» og «Insomnia» bare var begynnelsen på en helt ny bølge av norske filmsuksesser.

Bølgedal

Men det var i fjor - og bølgedalen kom fort. Regissør Øverby og produsent Mørk er imidlertid hjertelig tilstede i sideprogrammet kritikeruken med sin 13 minutter lange film. Noe som i alle fall fører til oppmerksomhet fra det tallrike norske pressekorpset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer