Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ikke sur etter rumpebilde

- Det er kult med liten rumpe, sier Kylie Minogue. Hun bærer ikke nag til bladet GQ som retusjerte bort tangatrusa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I det britiske bladet GQ løfter Kylie på tennisskjørtet og viser fram sin bare bak. I ettertid kom det fram at bladet hadde tegnet vekk g-streng-trusa uten å spørre den australske sangeren om lov.

- Jeg ler bare av det. Det var gøy å ta bildene og jeg hadde lenge hatt lyst til å jobbe med fotografen som tok dem, sier Kylie til den svenske avisa Expressen.

Hun skjemmes slett ikke av den mye omtalte bakenden.

Ikke hotpants hjemme

- Det er kult med liten rumpe. Jeg har den minste rumpa jeg vet om, fniser hun.

Kylie legger ikke skjul på at hun i likhet med mange andre kvinnelige stjerner spiller på sex for få oppmerksomhet. Hotpants er varemerket hennes, men hun innrømmer at hun ikke går i de korte buksene privat.

Synger med Robbie

Hun har nettopp spilt inn en ny plate, hvor hun på låta «Kids» synger med Robbie Williams. Heldigvis - vil mange si - har hun lagt skuespillerambisjonene på hylla.

- Jeg er svært glad for at publikum har tilgitt meg mine dårlige prestasjoner foran kamera. Men jeg angrer ikke på at jeg har vært med i søppelfilmene - man kan jo ikke gå rundt og angre det man har gjort, forklarer Kylie Minogue.

STOLT: Kylie Minogue ble ikke sur etter at bladet retusjerte bort trusa hennes. Hun er stolt av den lille rumpa si.