Ikke tiltrukket av eldre menn

30 år gamle Henriette Lien («Ninni») er kona til Toralv Maurstad («Georg Anker-Hansen») i «Hotel Cæsar». Hun er ikke misunnelig på Beate Eriksen, som også spiller i TV-såpa - og nå er Maurstads virkelige kone.

- Jeg er ikke tiltrukket av eldre menn i virkeligheten. Til alle dere menn på 60- 70 år som glaner på meg, vil jeg bare si: Glem det! fastslår Henriette. Hun er lykkelig med sin jevnaldrende Kristian.

Henriette Lien har vært kjendis i ett år. Tolv års profesjonell dansing førte riktignok til et par bisetninger i avisene, men det var først da hun fikk rollen som kona til Maurstad at folk fikk øynene opp for oslojenta.

- I mars er du ute av «Hotel Cæsar». Hva skal du gjøre da?

- Jeg ser at det har vært skrevet at jeg skal slutte. Og jeg skulle ønske jeg kunne kommentere det. Men jeg skal fortelle deg én ting: Det er frustrerende å ikke kunne si noe. Jeg får det spørsmålet hele tida.

- Noe kan du vel røpe?

- Jeg kan si det sånn: Alt har en slutt. Og når Ninni en gang forlater «Hotel Cæsar», så håper jeg det blir med brask og bram.

- Ser du på «Hotel Cæsar» selv?

- Nei. Det hender at Kristian (Murstad, kjæreste) ser på, men jeg har ikke hatt tid, rett og slett. Men mormor følger med. Selv om hun måtte fortelle meg at hvis «Hotel Cæsar» gikk samtidig med «Glamour», så hadde Cæsar tapt.