Ikke «touch me»

Svensken tok Samantha Fox på ordet under sangen «Touch me», men frøken Fox slo tilbake.

80-tallsidolet Samantha Fox har skiftet ut fullsatte arenaer med kro-opptredener, og under en konsert i Lönsboda i Sverige ble en tilskuer litt vel nærgående.

80-tallets store sexsymbol er på miniturne i Sverige og fremfører «golden oldies» for gamle beundrere. Da Samantha dro i gang den gamle schlägeren «Touch me» ble hun bokstavelig talt tatt på ordet. Og låret. I nesegrus beundring for sin gamle heltinne tok den svenske mannen et godt tak i låret til foxy Samantha.

Det skulle han ikke ha gjort.

- Jeg ble redd og tenkte hva skal jeg gjøre? Så jeg slo ham i hodet med mikrofonen, sier Fox til Aftonbladet.

Sjokkert Fox

Kroa i Lönsboda hadde spart noen kroner på sikkerheten, så det var ingen vakter ved scenekanten da det skjedde. Men med mikrofonen plantet i hodet slapp mannen taket umiddelbart, og ble eskortert ut av kroa litt senere.

- Hadde jeg ramlet ned blant publikum vet man ikke hvordan det hadde endt, sier hun. Til tross for sjokket gjennomførte hun konserten.

- The show must go on. Hn kar skal ikke få ødelegge for alle de andre, sier Samantha. Og mannen hadde flaks som slapp unna med mikrofonmerker i pannebrasken.

- Jeg er beredt til å forsvare meg. Jeg trener kung fu, så han hadde flaks. Menn skal ikke få tro at de kan gjøre hva som helst bare fordi jeg er jente. Man får se, men ikke røre, avslutter Samantha.

Vær advart, damen lar seg ikke pille på låret.

TRIVES PÅ HARRYTUR: En smilende Samantha Fox ser ut til å trives i baren på danskebåten.
TOUCH ME PÅ BÅTTUR: Samantha Fox i fri utfoldelse under showet på danskebåten.
POP: Samantha Fox hang på veggen i de fleste gutterom en gang på 80-tallet, og hun er stadig populær. Her opptrer hun på danskebåten foran et entusiastisk publikum.