Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«I'll be back»

Arnold Schwarzenegger (63) vil tilbake på lerretet.

New York, 20040831. Valg 2004. Valgkamp. Californias guvernør Arnold Schwarzenegger taler på Republican National Convention, RNC. Republikansk partimøte. Grand Old Party - GOP. 
Foto: Ørjan F. Ellingvåg/ Dagbladet/ Corbis Sygma
New York, 20040831. Valg 2004. Valgkamp. Californias guvernør Arnold Schwarzenegger taler på Republican National Convention, RNC. Republikansk partimøte. Grand Old Party - GOP. Foto: Ørjan F. Ellingvåg/ Dagbladet/ Corbis Sygma Vis mer

Kort tid etter at Arnold Schwarzenegger (63) i januar avsluttet sin periode som guvernør i California, kommer han med beskjeden som mange har ventet på:

Han vil tilbake på filmlerretet.

Natt til fredag norsk tid la han ut den følgende meldingen på twitter:

«Spennende nyheter. Mine venner på CAA (agentbyrå, red. anm.) har i sju år spurt meg når de kan begynne å vurdere tilbud seriøst. Ga dem grønt lys i dag.»

Nye roller Ifølge Huffington Post har Schwarzenegger ved flere anledninger åpnet for et filmcomeback, og også under sin periode guvernør spilte han mindre roller i filmer som «Jorden rundt på 80 dager» og «The Expendables».

Men nå som hans tid som politiker er over, vil Schwarzenegger kunne påta seg en større rolle. Likevel vil det neppe bli snakk om en ny actionfilm med like krevende scener som «Terminator»-filmene.

Ifølge den Østerrikske avisa Krone, har nemlig «Arnie» nylig uttalt følgende:

- I framtiden må jeg tilpasse rollene til min alder. Det har faktisk Clint Eastwood gjort. Jeg er som en svamp som suger til seg ny kunnskap, og er fortsatt villig til å lære nye ting, sa skuespilleren.

I SITT ESS: Arnold Schwarzenegger kommer alltid til å bli forbunnet med «Terminator»-filmene. Her fra den tredje i rekka med Kristanna Loken. Foto: Columbia Tristar/Filmweb
I SITT ESS: Arnold Schwarzenegger kommer alltid til å bli forbunnet med «Terminator»-filmene. Her fra den tredje i rekka med Kristanna Loken. Foto: Columbia Tristar/Filmweb Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling