Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I\'m back!

Terminator 3 blir verdens dyreste film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det forelpige budsjettet til Terminator 3 er på drøye 170 millioner dollar, melder Filmweb, og det plasserer filmen i kostnadstoppen selv i Hollywood. Budsjettet tilsvarer i overkant av halvannen milliard norske kroner.

I del tre av Terminator-historien kommer maskinene til å prøve seg igjen, og Arnold skal kjempe mot en kvinnelig Terminatrix. For å beskytte menneskehetens forkjemper John Connor mot Terminatrix og den onde datamaskinen Skynet, kommer Arnold til å motta rundt 30 millioner dollar.

James Cameron regisserte de to første Terminator-filmene, men overlater nå roret til Jonathan Mostow. Mostow har tidligere regissert krigsthrilleren «U-571», og «Breakdown» med Kurt Russel fra 1997.

Terminator 2 spilte inn 520 millioner dollar i 1991, og med fantasibudsjett på nummer 3 blir vel ikke forventningene mindre.

Terminator 3 forventes å ha verdenspremiere i juli 2003, og Norge kommer sannsynligvis til å være blant landene som får holde verdenspremieren.

Hele Norges coronakart