Imponerende blanding av tung tematikk og lett humor

Geniforklarte John Green med ny bok.

BESTSELGER Den amerikanske forfatteren John Green har opplevd eventyrlig suksess med ungdomsromanen «Faen ta skjebnen». Nå har hans nye bok kommet ut på norsk. Foto: GYLDENDAL
BESTSELGER Den amerikanske forfatteren John Green har opplevd eventyrlig suksess med ungdomsromanen «Faen ta skjebnen». Nå har hans nye bok kommet ut på norsk. Foto: GYLDENDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Han er nærmest blitt geniforklart, den amerikanske «crossover»-forfatteren John Green. Han slo gjennom med «Faen ta skjebnen» (2013), en nydelig bok om to kreftsyke ungdom.

Også «Papirbyer» har Greens karakteristiske blanding av tunge temaer, humor, absurditeter og tenåringsproblematikk.

Nerden og drømmedama

Den handler om 17-åringene Quentin og Margo. Som tiåringer fant de et lik -  en mann som hadde tatt livet sitt. Det binder dem på et vis sammen, selv om Margo nå er alle gutters drøm, og Quentin en av nerdegutten som ikke har sjans.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer