Ina og Ola gikk fra hverandre på direkten

Fikset ikke «Konebytte» på svensk tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norsk TV3 søker nå etter deltakere til «Konebytte», der to kvinner bytter hjem og familie i ti dager. Reality-serien er allerede oppe og går i Sverige, under navnet «Par på prov». I går fikk svenske tv-seere se et alt annet enn vellykket kvinnebytte.

Det norske samboerparet Ina Mathisen (28) og Ola Dahl (34) bestemte seg nemlig for å gå fra hverandre foran åpent kamera, skriver VG.

De to norske deltakerne hadde byttelånt ektefeller med en familie fra Norrköping i forkant av tv-bruddet. Ina Mathisen oppdaget sider ved den svenske ektemannen som ifølge henne selv «åpnet øynene» hennes.

- Han stilte mer opp og tok mye mer initiativ til alt som skjedde i hjemmet. Både når det gjelder husarbeid og i forhold til sin kone og barna, sier hun til avisa.

Mathisen har nå tatt med seg parets to små sønner og flyttet hjem til Oslo. Tilbake i Sverige sitter Ola Dahl, som fikk forespørsel om å bli med i tv-serien på bakgrunn av sin verdensrekord i Elvis-imitasjon. I tillegg jobber han vekter i Stockholm, og holder karaokeshow hver hver fredag og lørdag. Han medgir overfor VG at han trolig har tilbrakt altfor lite tid med familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer