Anmeldelse: «Hver gang vi møtes - jubileum» på TV 2

Inderlig duett

«Hver gang vi møtes» jubilerer. Vi anmelder som vanlig låt for låt.

RADIOHIT: Frida Ånnevik og Chris Holsten synger sin hit «Hvis verden» i «Hver gang vi møtes - jubileum» i kveld. Alle foto: TV 2
RADIOHIT: Frida Ånnevik og Chris Holsten synger sin hit «Hvis verden» i «Hver gang vi møtes - jubileum» i kveld. Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Det blir en tett «Hver gang vi møtes»-helg, med programmer i kveld og i morgen kveld. Tshawe og Silya sier takk for seg og Morten Abel og Marion Ravn er nytt vertskap. Magnus er med videre fra sist, mens Frida Ånnevik kommer til middag. Inn kommer også Chris Holsten, Åse Kleveland og Unni Wilhelmsen som nye gjester.

Unni Wilhelmsen: «Cries Like A Baby» (Morten Abel)

Denne September When-låten ble overraskende nok ikke «tatt» da Morten var med i «Hver gang vi møtes» i 2013-sesongen, og Unni griper begjærlig sjansen.

Hun sier hun vil gjøre den på en helt annen måte – og holder ord! Unni har alliert seg med Steinar Raknes, som har gjort det til en spesialitet å gjøre ting med kontrabassen som få eller ingen har gjort før ham.

De to har samarbeidet før på plate og turné, så dette sitter fra første tone. Sammen gir de låten et helt nytt liv, og Raknes henger seg også på med utfyllende vokal i tillegg til kreativ strengelek – med og uten bue. Unnis stemme blir like mye et instrument, og Morten sier han aldri har hørt låten så bra. Det er jo en grei attest å ta med seg. En kreativ - og annerledes – start på kveldens program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.