Indierock, farlig eller døvt?

Indierock er ikke kunstnerisk vitalt og politisk farlig. Det er et jævlig døvt skyggespill som i siste instans er reaksjonært.

Thomas Seltzer

fra Turboneger

i Dagbladet 16. januar.

«Selv om Seltzer og Turboneger i stor grad har forlatt den radikale tradisjonen de opprinnelig var en del av, framstår de fremst av alt som anti-establishment, og ikke bare det store establishmentet, men også underestablishmenter, som da de for mange år siden ropte «Riv Svartlamon!» på en konsert i Trondheim. Ikke lenge etterpå deltok de på en støtteplate for AFA, en antifascistisk aktivistgruppe med hovedbase på Blitz.

Cujo«Veldig glad for at Bendik Wold tar opp denne alvorlige problemstillingen. Hvor er samfunnet på vei hvis man skulle begynne å rakke ned på indierock.

Karl B.«Hvorfor skal alt alltid ha en dypere mening? Jeg gir en stor F. i musikere som alltid skal ha en «dypere» mening med «jobben» sin.

RuneTing har alltid en dypere mening. Alltid. Noen ganger stilles det rett og slett bare dummere spørsmål enn de mer komplekse og avanserte svarene.

Undulat Bjeff«Turboneger er framfor alt show. Å forsøke å legge mer inn i det, slik Wold gjør, minner mest av alt om Jon Gisles forsøk på å gjennomanalysere Donald Duck og Andeby-universet slik han gjør i boka «Donaldismen» – forskjellen er at Gisle hadde et ironisk perspektiv, Wold er, som vanlig, dødsseriøs.

Cujo