Influenser Mette Marie Lei Lange:

Influenser-stunt skaper raseri

Den danske influenseren Mette Marie Lei Lange postet om Christian Eriksens dramatiske hjertestans og reklamerte for en strømmetjeneste på samme tid. Det vakte harme.

KOLLAPSET: En hel fotballverden holdt pusten da Christian Eriksen kollapset på i EM-starten på hjemmebane lørdag kveld. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP
KOLLAPSET: En hel fotballverden holdt pusten da Christian Eriksen kollapset på i EM-starten på hjemmebane lørdag kveld. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Christian Eriksen fikk hjertestans under Danmarks fotballkamp mot Finland i EM lørdag, har flere tatt til sosiale medier for å sende varme tanker til den 29 år gamle fotballspilleren.

Den danske influenseren Mette Marie Lei Lange (39) delte søndag kveld et innlegg på Instagram, der hun skrev om Eriksens hjertestans. Rett under la hun inn en annonse for strømmetjenesten YouTV, som blant annet sender sommerens EM-kamper, skriver danske BT.

Samme avis skriver at innlegget nå er fjernet.

I første del av innlegget sendte Lange varme tanker til Eriksen. I andre del av innlegget, som er noe lengre, reklamerer hun for den ovennevnte strømmetjenesten og oppfordrer kjærester og koner av fotballspillere -og fans, eller «WAGs», til å bruke tjenesten for å innfri deres manns behov for EM-strømming.

Flere brukere reagerte sterkt på bruk av Eriksens navn i en reklame så raskt etter hendelsen. Flere av kommentarene er gjengitt av danske BT. Enkelte mener Lange opptrer «grusomt» og «usympatisk», mens andre kommenterer influenserkultur eller mener Lange bør se seg selv i speilet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer