Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Inga Berit kan havne på Stortinget

Senterpartiets kjendiskandidat.

 • Det siste valget
 • Vil leve som Inga Berit
 • - Ønsker meg en vanlig kjæreste

  (Dagbladet.no): Bonde Inga Berit Lein som jobber for kjærligheten i TV 2s «Jakten på kjærligheten» er foreslått til andreplassen på Senterpartiets stortingsliste i Nord-Trøndelag. Det melder Trønderavisa.

  Om Lein havner på andreplassen på lista er det sjanse for Stortingsplass og byliv for ettertraktede Lein som 114 søkere ville bli kjæreste med. Selv sa hun at hun godt kunne ta til takke med en «bytulling», så å bo i byen er muligens ikke helt fjernt for Verdalsjenta.

  I morgen skal Senterpartierts nominasjonskomite ha sitt siste møte, og deretter presenteres fylkeslista til Stortingsvalget neste år.

  - Jeg har sagt meg positiv til å stå på lista, og har vært inne til intervju hos nominasjonskomiteen, sier Inga Berit Lein til avisa.

  Om hun kaprer andreplassen er foreløpig usikkert. Det er Lars Peder Brekk som står øverst på lista. Kirsten Indgjerd Værdal tapte kampen om førsteplassen, og skal ikke være aktuell for andreplass.

  – Jeg kan ikke gi deg noen kommentar på dette nå. Du får vente til lista blir presentert fredag, sier nominasjonskomiteens Bjørn Skjelstad til Trønderavisa.

  Etter det Trønder-Avisa kjenner til står kampen om plassen mellom Inga Berit og Anna Cecilie Brustad. Brustad er samboer med Ola Borten Moe som nylig ble plassert øverst på lista til Senterpartiet i Sør-Trøndelag.

  Uansett tyder alt på at Inga Berit Lein får en plass på Senterpartiets fylkesliste.

  I dag er Lein vararepresentant for Sp i Verdal kommunestyre, sekretær i Verdal Senterparti, kasserer i Nord-Trøndelag bygdeungdomslag, kasserer i Verdal bygdeungdomslag og leder i Verdal landbrukslag.

ØNSKER SEG EN MANN:</B> Men nå kan traktor bli erstattet av trikk i Oslo. Det skjer om Inga Berit Lein havner på Stortinget neste år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media